Obrazovni centri
ZAGREB KARLOVAC VARAŽDIN RIJEKA

Projekte je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Managerska edukacija
Najuspješniji menadžeri usmjereni su na učenje koje će ih činiti boljima i uspješnijima. Oni stalno rade na sebi i svoju osobnost smatraju važnim životnim projektom.
IT edukacija
IT tehnologije već godinama bilježe značajni rast. Znanje u korištenju i upravljanju IT-a značajno doprinosi snazi pojedinca na tržištu rada.
Poslovna edukacija
Profesionalni odnos prema poslu i kupcima dokazuje se u izvrsnosti pruženog proizvoda, usluge i validirane stručnosti zaposlenika. Validirajte svoj posao.


Kvalitetno obrazovanje je ključ napretka i uspjeha.

Postanite još bolji uz brand name edukaciju.

Najnovije vijesti
Obavijest - Projekt Obrazovanjem do posla u turizmu - završetak provedbe obrazovnih smjerova
Ovim putem Vas želimo obavijestiti da su u sklopu projekta Obrazovanjem do posla u turizmu provedeni i završeni besplatni programi osposobljavanja za: voditelj/ice prijemnog odjela...
Opširnije
25.02.2019
Rijeka - Grafički dizajn
Obavještavamo vas da je za program osposobljavanja za poslove: Grafički/a dizajner/ica, u našoj podružnici u Rijeci ostalo još par mjesta. Upisi su u tijeku, i traju do...
Opširnije
07.02.2019
Prikaži sve vijesti
Iskustva naših polaznika
Iskustvo polaznika:
Buzdon Paul
Moja osobna iskustva za vrijeme školovanja u obrazovnom centru Ivora u Rijeci su veoma pozitivna. Provedeno vrijeme u naobrazbi za smjer Web dizajner je zaista prebrzo prošlo. Kvalitetan prostor, pa zatim vrhunska oprema i najvažnije u cijeloj priči, sami predavači i osoblje Ivore. Atmosfera je ugodna i topla, svi su vam pri ruci kad nešto zatreba ili zaškripi. Što reći o samom smjeru Web dizajner ? Super; gradivo je koncipirano i prezentirano na jako zanimljiv način i nisam imao nikakvih problema u praćenju nastave i u izradi zadataka. I zato još uvijek mislim da sam vrijeme provedeno u Ivori iskoristio na najbolji mogući način.
Prikaži više iskustava korisnika
Copyright © 2017 Ivora - škola informatike | Sva prava pridržana
Website Security Test

Edukacija

Management