Obrazovni centri
ZAGREB KARLOVAC VARAŽDIN RIJEKA
Managerska edukacija
Najuspješniji menadžeri usmjereni su na učenje koje će ih činiti boljima i uspješnijima. Oni stalno rade na sebi i svoju osobnost smatraju važnim životnim projektom.
IT edukacija
IT tehnologije već godinama bilježe značajni rast. Znanje u korištenju i upravljanju IT-a značajno doprinosi snazi pojedinca na tržištu rada.
Poslovna edukacija
Profesionalni odnos prema poslu i kupcima dokazuje se u izvrsnosti pruženog proizvoda, usluge i validirane stručnosti zaposlenika. Validirajte svoj posao.
EU projekt
Znanjem do posla
EU projekt
Obrazovanjem do posla u turizmu


Kvalitetno obrazovanje je ključ napretka i uspjeha.

Postanite još bolji uz brand name edukaciju.

Najnovije vijesti
Obavijest - "Projekt Znanjem do posla" - početak nastave njegovatelj starijih i nemoćnih osoba
Obavještavamo ciljnu skupinu i širu javnost da će u četvrtak, 17.5.2018. početi nastava osposobljavanja za poslove njegovatelja/ice starijih i nemoćnih osoba. Osposobljavanja se...
Opširnije
15.05.2018
EU Projekt - Obrazovanjem do posla u turizmu
Sa zadovoljstvom predstavljamo naš novi projekt „Obrazovanjem do posla u turizmu“ koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ugovor o dodjeli bespovratnih...
Opširnije
30.04.2018
Prikaži sve vijesti
Iskustva naših polaznika
Iskustvo polaznika:
Marjanac Dražena
Školovanje u Ivori za knjigovodstvenog operatora omogućilo mi je da svoja stečena znanja primijenim na novim poslovima. Pošto sam u poduzeću radila samo materijalno knjigovodstvo, svoje novostečeno znanje sada sam primijenila na poslovima financijskog knjigovodstva, obračuna plaća, obračuna PDV-a koje sada samostalno obavljam. Odlična i opuštena radna atmosfera prilikom školovanja, te predavač koji je uvijek bio dostupan nama polaznicima doprinijeli su uspješnom završetku školovanja.
Prikaži više iskustava korisnika
Copyright © 2017 Ivora - škola informatike | Sva prava pridržana
Produced by: CloudSoft
Website Security Test

Edukacija

Management