Obrazovni centri
KARLOVAC VARAŽDIN

Projekte je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Managerska edukacija
Najuspješniji menadžeri usmjereni su na učenje koje će ih činiti boljima i uspješnijima. Oni stalno rade na sebi i svoju osobnost smatraju važnim životnim projektom.
IT edukacija
IT tehnologije već godinama bilježe značajni rast. Znanje u korištenju i upravljanju IT-a značajno doprinosi snazi pojedinca na tržištu rada.
Poslovna edukacija
Profesionalni odnos prema poslu i kupcima dokazuje se u izvrsnosti pruženog proizvoda, usluge i validirane stručnosti zaposlenika. Validirajte svoj posao.


Kvalitetno obrazovanje je ključ napretka i uspjeha.

Postanite još bolji uz brand name edukaciju.

Najnovije vijesti
Karlovac- upisi u tijeku
Obavještavamo vas da su u tijeku upisi u našoj podružnici u Karlovcu, za program usavršavanja za poslove voditelja pripreme i provedbe EU projekata Za kontakt molimo nazvati...
Opširnije
27.10.2021
Novi smjerovi u ponudi
Obavještavamo Vas kako se od 13.9. u našoj ponudi nalazi novi obrazovni smjer: Usavršavanje za kuhara dalmatinske kuhinje, u trajanju od 150 sati.  Sve informacije o smjeru...
Opširnije
13.09.2021
Prikaži sve vijesti
Iskustva naših polaznika
Iskustvo polaznika:
Gažo Krešimir
Za Ivoru sam čuo preko poznanika i reklama na radiju. Odlučio sam se upisati na smjer za računalnog programera jer se nadam da ću sa stečenim obrazovanjem uspjeti pronaći posao. Nastavu smatram dobro provedenom, ponekad je teško biti koncentriran cijelo vrijeme jer nije previše jednostavno ali u principu sam zadovoljan svime, od profesora do izvođenja nastave, iako mi ne bi smetalo da je nastava možda i više od dva puta tjedno.
Prikaži više iskustava korisnika
Copyright © 2020 Ivora - škola informatike | Sva prava pridržana
Website Security Test

Edukacija

Management