Obrazovni centri
ZAGREB KARLOVAC VARAŽDIN RIJEKA
Managerska edukacija
Najuspješniji menadžeri usmjereni su na učenje koje će ih činiti boljima i uspješnijima. Oni stalno rade na sebi i svoju osobnost smatraju važnim životnim projektom.
IT edukacija
IT tehnologije već godinama bilježe značajni rast. Znanje u korištenju i upravljanju IT-a značajno doprinosi snazi pojedinca na tržištu rada.
Poslovna edukacija
Profesionalni odnos prema poslu i kupcima dokazuje se u izvrsnosti pruženog proizvoda, usluge i validirane stručnosti zaposlenika. Validirajte svoj posao.


Kvalitetno obrazovanje je ključ napretka i uspjeha.

Postanite još bolji uz brand name edukaciju.

Najnovije vijesti
Obavijest - Plan aktivnosti za zapošljavanje
U sklopu projekta Znanjem do posla financiraog iz Europskog socijalnog fonda napravljen je Plan aktivnosti za zapošljavanje koji možete preuzeti na linku 
Opširnije
16.01.2019
Obavijest - Projekt Znanjem do posla - Svečana dodjela uvjerenja
Dana 11.01.2019. održat će se u prostorijama Ivore - škole inormatike na adresi Mažuranićeva obala 1, Karlovac svečana dodjela uvjerenja za polaznike Projekta znanjem do posla financiranih...
Opširnije
07.01.2019
Prikaži sve vijesti
Iskustva naših polaznika
Iskustvo polaznika:
Mirosavljević Svetlana
Došla sam prije četiri godine u Bjelovar. Do tada sam živjela u Njemačkoj. Odlučila sam ići u Ivoru i nisam pogriješila. Osobno sam se bojala da ništa neću razumjeti, ali bilo je super, uvijek su mi predavači izlazili u susret. Također mi se svidjelo to što smo dosta ponavljali i utvrđivali naučeno gradivo. 2008. godine sam završila smjer Računalni operator i time su se time povećale moje šanse za zapošljavanje i konkuriranje na rastućem tržištu radne snage.
Prikaži više iskustava korisnika
Copyright © 2017 Ivora - škola informatike | Sva prava pridržana
Website Security Test

Edukacija

Management