Obrazovni centri
ZAGREB KARLOVAC VARAŽDIN RIJEKA
Managerska edukacija
Najuspješniji menadžeri usmjereni su na učenje koje će ih činiti boljima i uspješnijima. Oni stalno rade na sebi i svoju osobnost smatraju važnim životnim projektom.
IT edukacija
IT tehnologije već godinama bilježe značajni rast. Znanje u korištenju i upravljanju IT-a značajno doprinosi snazi pojedinca na tržištu rada.
Poslovna edukacija
Profesionalni odnos prema poslu i kupcima dokazuje se u izvrsnosti pruženog proizvoda, usluge i validirane stručnosti zaposlenika. Validirajte svoj posao.
EU projekt
Znanjem do posla


Kvalitetno obrazovanje je ključ napretka i uspjeha.

Postanite još bolji uz brand name edukaciju.

Najnovije vijesti
Obavijest - Prva tiskovna konferencija projekta
Obavještavamo sve pripadnike ciljne skupine i širu javnost da će se sutra, 19.04.2018. održati prva tiskovna konferencija u sklopu projekta „Znanjem do posla“ nositelja...
Opširnije
18.04.2018
Obavijest o produženju roka prijava na osposobljavanje - Znanjem do posla
Obaviještavamo sve zainteresirane da se rok prijave za osposobljavanja u sklopu projekta "Znanjem do posla" pomiče na 30. svibanj 2018. Svi zainteresirani mogu se prijaviti dolaskom...
Opširnije
09.04.2018
Prikaži sve vijesti
Iskustva naših polaznika
Iskustvo polaznika:
Bistrović Ivan
Saznavši preko nekih izvora za mogućnost dodatnog obrazovanja ideja mi se svidjela te sam se informirao o tome. Od svih pristupačnijih obrazovnih ustanova koje sam pronašao odlučio sam se za Ivoru jer mi se najviše svidio program rada smjera kojeg sam htio upisati. S obzirom da je to tada bilo moje prvo iskustvo s takvim oblikom školovanja, svidjelo mi se. S vremenom sam uvidio kvalitetu i visoko znanje predavača. Tijekom predavanja smo mnogo naučili, čak i neke stvari izvan okvira obrazovnog smjera iz iskustva našeg predavača. Iako sam već imao iskustva u radu s računalima tada sam shvatio koliko zapravo nisam znao. Nedugo po završetku dobio sam želju za upisom još jednog smjera. Bio je to odlična nadopuna na prethodni te se nisam razočarao.
Prikaži više iskustava korisnika
Copyright © 2017 Ivora - škola informatike | Sva prava pridržana
Produced by: CloudSoft
Website Security Test

Edukacija

Management