Obrazovni centri
KARLOVAC VARAŽDIN
Ivora - škola informatike | O Ivori
O Ivori

Ivora - škola informatike vodeća je ustanova u Republici Hrvatskoj za obrazovanje odraslih. Škola djeluje u devet gradova s vlastitom infrastrukturom u kontekstu profesionalnih IT učionica, profesora, te ostalih materijalno-tehničkih uvjeta. Upravo kao najvažniji segment misije tvrtke posebno ističemo kvalitetu obrazovnih smjerova i predavanja, kvalitetu prostora i opreme na kojoj se vrši edukacija, te individualni pristup polaznicima.

Kontinuiranim radom i unapređenjem edukativnog procesa postigli smo napredak i u komunikaciji s europskim zemljama što je rezultiralo uspješno završenim projektima Cards 2003 i Cards 2004, te dobivanjem internacionalne validacije sveučilišta Cambridge - CIE (Cambridge International Examination). CIE je prisutan u više od 6.000 škola u 150 zemalja diljem svijeta. Svake godine, na CIE ispite prijavljuje se više od 1,5 milijuna ljudi. Veliki broj vlada, organizacija i institucija širom svijeta priznaju Cambridge International diplomu kao dio formalnog obrazovanja.

Tko planira trening u cjeloživotnom učenju i obrazovanju odraslih na kvalitetan i sadržajan način s međunarodno priznatim ishodom - odabire školovanje po Cambridge standardu (CID). Ovisno o svojim sklonostima, postojećem radnom mjestu ili prethodnom obrazovanju, potencijalni polaznici Ivore mogu se odlučiti za jedan od informatičkih ili management obrazovnih smjerova koji su verificirani su od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, te po završetku školovanja polaznicima osiguravaju upis zanimanja u radnu knjižicu.

Od 2009. godine u Ivori je moguće upisati i jedan od Cambridge obrazovnih programa također iz područja informatike ili managementa, a čije pohađanje će rezultirati stjecanjem i međunarodne diplome - Cambridge International Diplome priznate od strane obrazovnih institucija i poslodavaca diljem svijeta.

Predavanja za sve smjerove uobičajeno se odvijaju dva puta tjedno tijekom šest mjeseci, i to prema svjetski priznatom i dokazanom nastavnom planu i programu.

Znanje, kao jedini kapital koji pokreće suvremene ekonomske tokove i globalizirani svijet, dostupno je jednom jednostavnom odlukom, a to je (dodatna) edukacija i obrazovanje u školi za informatiku i management – Ivora!


Izjava o zaštiti, prikupljanju i prijenosu osobnih podataka i njihovom korištenju
Ivora škola informatike se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka polaznika, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o polaznicima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira polaznike o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje polaznicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Ivora- škola informatike i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.


Podaci o ustanovi

Ivora - škola informatike, ustanova za obrazovanje odraslih, Trg kralja Tomislava 4, 42000 Varaždin. 
Ustanova je registrirana na trgovačkom sudu u Varaždinu po brojem 070060562.
Osnivač društva je Integra d.o.o., Trg kralja Tomislava 4, 42000 Varaždin.

ravnateljica: Milijana Ivanić, struc. spec. oec.
zamjenik ravnatelja: Rajko Ivošević, mag.inf
OIB: 99286535799
MB: 1628178
IBAN: HR9524840081101200160 (Raiffeisen banka)

Copyright © 2020 Ivora - škola informatike | Sva prava pridržana
Website Security Test

Edukacija

Management