Obrazovni centri
KARLOVAC VARAŽDIN
Ivora - škola informatike | Obrazovni centar Karlovac
Cambridge obrazovni centar Karlovac - Predavači
Dejan Pekić Dugi niz godina se bavi poslovima administracije IT sustava, održavanjem mreža i IT opreme, video nadzora, programiranjem PLC, ATMEL i PIC mikrokontrolera, administracijom baza podataka, razvojem web aplikacija. Od otvaranja obrazovnog centra Ivora u Karlovcu radi kao asistent za obrazovne programe Računalni programer, Serviser računala, Računalni operater i Mrežni Administrator.
Mario Trupković Diplomirao je na stručnom studiju računarstva Sveučilišta u Splitu, te stekao zvanje inženjer računarstva. Radio je kao predavač informatičkog tečaja ECDL u udruzi ODRAZI – „Otvoreno društvo za razmjenu ideja“ u Zagrebu. Dugi niz godina bavi se izradom statičkih i dinamičkih web stranica te primjenom najnovijih tehnologija za web. U Ivora – škola informatike već godinu dana predaje obrazovne smjerove web dizajner i web programer.
Mladen Valjak Diplomirao je na Grafičkom fakultetu u Zagrebu. Radio je kao dizajner u marketingu za Jutarnji list i Gloriju. Otvorio je svoj obrt za dizajn i marketing, te radi kao privatni poduzetnik. U Ivora – škola informatike predavač je za obrazovni smjer grafički dizajner.
Copyright © 2020 Ivora - škola informatike | Sva prava pridržana
Website Security Test

Edukacija

Management