Obrazovni centri
ZAGREB KARLOVAC VARAŽDIN RIJEKA
Ivora - škola informatike | Obrazovni centar Rijeka
Cambridge obrazovni centar Rijeka - Predavači
Bruno Pedić Informatikom se bavi duži niz godina. Radio je kao asistent na Filozofskom fakultetu u Rijeci na području obrazovanja odraslih, te kao predavač didaktike na Visokoj školi za glazbenu umjetnost u Lovranu. Predavao je informatičke programe obrazovanja u više Ustanova i Informatičkih škola u gradu Rijeci. Posljednje 3 godine predaje obrazovni program Računalni operator i dio programa Knjigovodstveni operator u obrazovnom centru Ivora u Rijeci.
Davor Kajfeš Studirao informatiku na Filozofskom Fakultetu u Rijeci. Profesionalno se bavi web dizajnom i programiranjem windows aplikacija više od 10 godina. Predavao je informatiku i držao tečajeve u više informatičkih škola u Rijeci. Radi kao vanjski suradnik i informatički savjetnik u nekoliko firmi raznih profila, te aktivno radi na programskim i internet projektima MediaStudio Grupe, čiji je autor. Više od 3 godine radi kao stalni predavač na smjerovima Web dizajner i Računalni programer u obrazovnom centru Ivora Rijeka.
Paul Buzdon Protekle četiri godine radi kao stalni predavač u Ivori za smjerove Računalni operator i Serviser računala. Sa dvadesetogodišnjim iskustvom na području informatike, elektronike i informatičke edukacije svih uzrasta spreman je nositi se sa svim zadacima koji se pred njega postave. Radio je za nekoliko međunarodnih tvrtki na području informatike u Njemačkoj i Hrvatskoj. Posjeduje nekoliko međunarodnih certifikata iz područja informatike.
Copyright © 2017 Ivora - škola informatike | Sva prava pridržana
Website Security Test

Edukacija

Management