Obrazovni centri
KARLOVAC VARAŽDIN
Ivora - škola informatike | Obrazovni centar Varaždin
Cambridge obrazovni centar Varaždin - Predavači
Tomislav Leček Magistar informatike sa završenom pedagoškom-psihološkom naobrazbom na visokoj učiteljskoj školi u Čakovcu. Kao profesor informatike stalno je zaposlen u III. osnovnoj školi u Varaždinu, a duži niz godina aktivno sudjeluje u obrazovanju odraslih u provođenju ECDL tečaja te vođenja vježbi na kolegiju IT i primjena na Veleučilištu u Varaždinu. Višegodišnji je suradnik škole i autor je skripti koje se koriste u izvedbi nastave s područja grafičkog i web dizajna. Također je i direktor informatičke tvrtke Inovacije d.o.o. u Varaždinu.
Nenad Crnko Magistar je informacijskih znanosti, nositelj različitih Microsoftovih razvojnih certifikata, te stalni suradnik hrvatskog časopisa VIDI za teme programiranja, razvojnih alata i baza podataka (do sada objavljeno više od 100 tekstova o programiranju i razvojnim alatima) . Stalno je zaposlen kao predavač programiranja u Ivori od njezinog osnivanja.
Ana Vincek Diplomirala je na Fakultetu organizacije i informatike Varaždin. Magistrirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Duži niz godina aktivno se bavi računovodstvom i financijama. Za svoj rad nekoliko je puta nagrađivana. U obrazovnom centru Ivora Varaždin predaje obrazovni program Knjigovodstveni operator.
Copyright © 2020 Ivora - škola informatike | Sva prava pridržana
Website Security Test

Edukacija

Management