Obrazovni centri
ZAGREB KARLOVAC VARAŽDIN
Ivora - škola informatike | Obrazovni centar Zagreb
Cambridge obrazovni centar Zagreb - Predavači
Antonija Bodiš Financijskim managementom aktivno se bavi otkako je magistrirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Financije 2010 godine. Njezina predanost financijama kao znanosti očituje se i na njezinom poslovnom planu gdje kvalitetno znanje i iskustvo potom prenosi na polaznike Ivore. Pohađanjem raznih seminara koje su u skladu s trenutnim zakonskim regulativama polaznicima pruža kvalitetno znanje iz tog područja.
Mario Klarić 3D modeliranjem i dizajnom se bavi aktivno duži niz godina tako da svojim iskustvom i znanjem polaznicima može u svakom trenutku dočarati svijet 3D modeliranja i dizajna. Odlično poznaje IT tehnologije i tehnike kao i hardver računala ali mu je specijalnost 3D modeliranje te posjeduje i certifikat za 3D studio max kao i ECDL. U Ivori predaje na smjeru 3D dizajner.
Mario Žepić Diplomirani inženjer grafičke tehnologije sa preko 10 godina iskustva u dizajnu i grafičkoj pripremi. Bavi se svim vidovima grafičkog dizajna kao i primijenjenom fotografijom, te je radio sa velikim brojem klijenata iz svih ekonomskih područja. Rad u Ivori mu daje mogućnost da prenese dio svojega iskustva i znanja na nove generacije budućih dizajnera.
Matej Korša Poslovima knjigovodstva i računovodstva uspješno se bavi duži niz godina. Svakodnevnim radom i zalaganjem te težnjom za usavršavanjem pokrenuo je vlastiti knjigovodstveni servis koji uspješno posluje. Pohađanjem stručnih seminara vezanih području računovodstva i knjigovodstva stalno ide u korak s novom zakonskom regulativom što polaznicima obrazovnog programa Knjigovodstveni operater jamči visoku kvalitetu.
Snježana Korčij Snježana Korčij diplomirani je inženjer strojarstva sa završenom pedagoškom-psihološkom naobrazbom na Pedagoškoj akademiji u Zagrebu. Stalno je zaposlena u srednjoj Tehničkoj školi u Zagrebu, kao predavač Tehničkog crtanja i Autocad-a.
Suzana Pavić Diplomirala je i magistrirala na Ekonomskom Fakultetu u Zagrebu. Od 2003. godine bavi se svim vrstama prodaje i marketinga te je radila kao predavačica u mnogim poslovnim školama i posjeduje međunarodni certifikat Intermediate Spoken ESOL. U Ivori predaje na smjeru Manager marketinga.
Copyright © 2020 Ivora - škola informatike | Sva prava pridržana
Website Security Test

Edukacija

Management