Obrazovni centri
KARLOVAC VARAŽDIN

Ivora - škola informatike | Knjigovodstveni/a operater/ka
Knjigovodstveni/a operater/ka
Trajanje: 150 sati
Program usavršavanja za zanimanje knjigovodstveni operater, s pravom upisa u radnu knjižicu poseban naglasak stavlja na praktičnu nastavu, a prema satnici najopsežniji je nastavni program u Ivori. Tijek predavanja usmjeren je na polaznike koji se po prvi put susreću s knjigovodstvom, ali i one koji se njime već bave. Za polaznika koji želi naučiti nešto novo, proširiti svoja znanja i steći uvid u cjelovitu sliku knjigovodstva ovaj je smjer pravi izbor!

Znanja koja polaznik stječe završetkom programa:
Pohađanje ovog obrazovnog smjera omogućit će polaznicima da svladaju knjiženja poslovnih događaja u skladu s važećim zakonskim propisima, izradu različitih vrsta obračuna (plaća, amortizacije, blagajne, žiro računa, PDV-a, ulaznih i izlaznih računa), te izradu izvještaja koji se podnose nadležnim tijelima, ali isto tako i pružaju neophodne informacije za donošenje poslovnih odluka upravi tvrtke.

Cilj
Cilj nam je osposobiti polaznike za obavljanje knjigovodstvenih poslova u različitim vrstama gospodarskih subjekata, te im usaditi samopouzdanje i želju za daljnjim razvojem i napretkom.

 
Cjenik i uvjeti plaćanja - na upit
Copyright © 2020 Ivora - škola informatike | Sva prava pridržana
Website Security Test

Edukacija

Management