Obrazovni centri
ZAGREB KARLOVAC VARAŽDIN

Ivora - škola informatike | Manager/ica marketinga- program usavršavanja
Manager/ica marketinga- program usavršavanja
Trajanje: 140 sati
Program usavršavanja odraslih za Managera marketinga, s pravom upisa u radnu knjižicu, osposobljava polaznike za uspješno upravljanje svim područjima marketinga i obavljanje marketinških aktivnosti. Program holistički objedinjuje teorijsku i praktičnu nastavu, koja se može primijeniti u različitim oblastima marketinga: promociji, istraživanju tržišta, odnosima s javnošću. Nastojimo se prilagoditi individualnim potrebama svakog polaznika te smo usmjereni na polaznike koji se po prvi put susreću s marketingom, ali i na one koji se njime već bave. Za polaznike koji žele ovladati marketingom i time steći jedno od najatraktivnijih zanimanja kako u Hrvatskoj, tako i u svijetu, ovaj smjer je pravi izbor!

Znanja koja polaznik stječe završetkom programa:
Polaznici će steći, kroz teorijski i praktični dio nastave, potrebna znanja i vještine iz područja upravljanja marketingom. Od usvajanja temeljnih managerskih umijeća do istraživanja i analize tržišta, marketinškog planiranja i izrade strategije marketinga, upravljanje marketinškim spletom do planiranja marketinške komunikacije, učinkovitog kontroliranja marketinških aktivnosti te utjecaja marketinga na krajnju prodaju i postizanje uspješnosti tvrtke.

Cilj
Cilj nam je osposobiti polaznike za obavljanje marketinških poslova kako bi uspješno donosili i provodili managersko-marketinške odluke u praksi. Kroz interaktivnu nastavu, polaznici će biti potaknuti na razmjenu svojih iskustava i stavova o marketingu, te poticanje se kroz timski rada povežu i steknu vrijedna prijateljstva, a time i mogućnost buduće poslovne suradnje.

 
Cjenik i uvjeti plaćanja - na upit
Copyright © 2020 Ivora - škola informatike | Sva prava pridržana
Website Security Test

Edukacija

Management