Obrazovni centri
ZAGREB KARLOVAC VARAŽDIN RIJEKA

Ivora - škola informatike | Modni dizajner
Modni dizajner
Trajanje: 155 sati
Uvod
Moda je između ostalog način i stil odijevanja. Prolazna je i prihvaćamo ju ponekad zbog njene ljepote ponekad zbog prikladnosti. Moda postoji od kada postoje i ljudi, ima svoje okvire –društvene odnose, stupanj civilizacije, ekonomske uvjete i kulturnu razinu. Neki modu stvaraju,a neki ju samo slijede. Na ovom smjeru obrazuju se polaznici koji žele stvarati modu i naučiti kako je tekla povijest kostima i mode, kako stvarati modne crteže i modne fotografije,modeliranje i styling te više o industrijskom dizajnu. Ostavite sve preduvjete za uspješno bavljenje poslom te razvijte svoj talent i usmjerite ga prema tržištu.

Nakon završetka programa polaznici će naučiti:
-          Poznavati povijest mode i kostima
-          Projektirati odjeću
-          Konstruirati i modelirati
-          Kreirati modni crtež i fotografija, styling
-          Kreirati industrijski dizajniranu odjeću
-          Primjenjivati zaštitu na radu
 
Cilj
Cilj obrazovanja je stjecanje novih znanja i vještina u radu s tekstilnim materijalima. Poznavanje stilskih razdoblja i povijest kostima, izrada tablica i shema s osnovama krojeva, stjecanje vještina o odabiru boja.

Uvjeti za upis u program:
U program osposobljavanja za obavljanje poslova u programu Modni dizajner/dizajnerica može se upisati osoba koja ima završenu minimalno srednju školu umjetničkog ili tekstilnog smjera,  18 godina života te uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti
Cjenik i uvjeti plaćanja - na upit
Copyright © 2017 Ivora - škola informatike | Sva prava pridržana
Produced by: CloudSoft
Website Security Test

Edukacija

Management