Obrazovni centri
ZAGREB KARLOVAC VARAŽDIN

Ivora - škola informatike | Serviser/ka električnih kućanskih aparata i uređaja
Serviser/ka električnih kućanskih aparata i uređaja
Trajanje: 150 sati
Rashladni i klimatizacijski uređaji postali su dio naše svakodnevice prije mnogo godina ali napredovanjem tehnologije dovedeni su do savršenstva. Zbog sve većih klimatskih promjena i potreba modernih kućanstava postali su nužni u svakodnevnom životu. Pri instalaciji uređaja treba pronaći iskusnog i dobro obrazovanog servisera i instalatera kako bi se zadovoljile potrebe kupaca ali i naknadni radovi sveli na minimum. Nakon završenog smjera za Servisera rashladnih i klima uređaja upravo Vi ćete biti osoba koja će moći zadovoljiti sve te potrebe i uspješno se probiti na zahtjevnom tržištu.

Znanja koja polaznik stječe završetkom programa: 
  • Poznavati osnove znanosti o toplini, električna mjerenja i osnove elektrotehnike, električna mreža, elektromotori i strujne sheme
  • Raspoznavati sastavne dijelove termičkih i rashladnih uređaja, strojeva za pranje, ostalih kućanskih aparata, detektirati kvar i servisirati uređaj 
  • Poznavati higijenske osnove
  • Poznavati zaštitu na radu  
Cilj
Cilj obrazovanja je osposobljavanje za poslove Serviser/ka električnih kućanskih aparata i uređaja. Polaznici stječu osnovna znanja o elektrotehnici, mjerenjima u elektrotehnici, principu rada kućanskih aparata, te dijelovima i servisiranju istih. Također, polaznici stječu znanja o zaštiti i sigurnosti na radu, te znanja o opasnostima i odgovornostima u radu s električnim uređajima.
 
Uvjeti upisa:
U program osposobljavanja za obavljanje poslova Serviser/ka električnih kućanskih aparata i uređaja može se upisati osoba koja ima završenu minimalno srednju školu (SSS) elektrotehničkog smjera, 18 godina života te uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti.
 
 
 
Cjenik i uvjeti plaćanja - na upit
Copyright © 2020 Ivora - škola informatike | Sva prava pridržana
Website Security Test

Edukacija

Management