Obrazovni centri
ZAGREB KARLOVAC VARAŽDIN RIJEKA

Ivora - škola informatike | Servisera rashladnih i klima-uređaja
Servisera rashladnih i klima-uređaja
Trajanje: 150 sati
Uvod
Rashladni i klimatizacijski uređaji postali su dio naše svakodnevice prije mnogo godina ali napredovanjem tehnologije dovedeni su do savršenstva. Zbog sve većih klimatskih promjena i potreba modernih kućanstava postali su nužni u svakodnevnom životu. Pri instalaciji uređaja treba pronaći iskusnog i dobro obrazovanog servisera i instalatera kako bi se zadovoljile potrebe kupaca ali i naknadni radovi sveli na minimum. Nakon završenog smjera za Servisera rashladnih i klima uređaja upravo Vi ćete biti osoba koja će moći zadovoljiti sve te potrebe i uspješno se probiti na zahtjevnom tržištu.

Nakon završetka programa polaznici će naučiti:
-          Poznavati osnove rada rashladne i klimatizacijske tehnike
-          Postavljati i servisirati rashladna sredstva
-          Poznavati električna mjerenja, mrežu i osnove elektrotehnike 
-          Instalirati i popravljati kućanski hladnjaci i ledenice, komercijalni uređaji opće i specijalne namjene i ledomati, sustavi za obradu zraka
-          Poznavati higijenske osnove
-          Poznavati zaštitu na radu

Cilj
Cilj obrazovanja je stjecanje novih znanja i vještina o hlađenju, grijanju i klimatizacijskim tehnologijama. Program je dizajniran za pružanje teoretskih i praktičnih znanja polaznicima. Predavanja u učionicama kombiniraju se radom na terenu (praktičnim treninzima).

Uvjeti za upis u program:
U program osposobljavanja za obavljanje poslova Serviser/ka rashladnih i klima uređaja može se upisati osoba koja ima završenu minimalno srednju školu (SSS) srodne struke  (elektrotehničkog, strojarskog… smjera), 18 godina života te uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti.
Cjenik i uvjeti plaćanja - na upit
Copyright © 2017 Ivora - škola informatike | Sva prava pridržana
Produced by: CloudSoft
Website Security Test

Edukacija

Management