Obrazovni centri
ZAGREB KARLOVAC VARAŽDIN

Ivora - škola informatike | Komercijalist/ica
Komercijalist/ica
Trajanje: 140 sati
Uvod
Osoba koja radi na poslovima komercijaliste obavlja poslove nabave, prodaje i organizacije poslovanja i logističkih procesa u proizvođačkim i uslužnim tvrtkama, veleprodaji i maloprodaji te unutarnjoj i vanjskoj trgovini. Školovanje za komercijalista namijenjeno je osobama koje rade taj posao kao i onima koji se žele time baviti. Program objedinjuje teorijsku i praktičnu nastavu primjenjivu u različitim aspektima komercijale te se upisuje u radnu knjižicu. Za polaznike koji žele ovladati komercijalnim poslovima  i svojim znanjem pridonijeti uspješnom poslovanju tvrtki i gospodarstvu ovaj smjer je pravi izbor!

Polaznik će biti osposobljen za
Obrazovni program Komercijalist  predviđen je za osposobljavanje polaznika znanjima i vještinama potrebnim za samostalno vođenje tvrtke, upravljanje procesima istraživanja tržišta, pronalaženje novih klijenata i održavanje kontakta s postojećima, osnovama financijskog poslovanja i vanjske trgovine, te unapređenja prodaje.

Kod polaznika se tijekom programa potiče razmišljanje, te se razvija poduzetnički duh. Po završetku programa polaznici će uz sigurnost u komunikaciji razumjeti ponašanje i psihologiju potrošača, kao i tehnike uspješne poslovne komunikacije i prezentacije, te na osnovi usvojenih metoda istraživanja tržišta koristiti i primijeniti osnove marketinga u svrhu što bolje promidžbe u prodaji.

Cilj
Osnovi cilj ovog obrazovnog programa je postići osposobljenost polaznika za samostalno i uspješno obavljanje poslova nabave, prodaje i organizacije poslovanja i logističkih procesa u veleprodajnim, maloprodajnim, proizvođačkim, ugostiteljskim, hotelijerskim i turističkim poduzećima u unutarnjoj i vanjskoj trgovini, u domaćem i međunarodnom otpremništvu, osiguravajućim društvima, prijevozničkim poduzećima, javnim, carinskim i dugim skladištima, u slobodnim zonama, zračnim lukama, željezničkim kolodvorima, pomorskim lukama, robnim terminalima te izvođenje poslova vanjske trgovine pri razmjeni robe i različitih vrsta gospodarskih usluga s inozemstvom.

Opis i trajanje nastavnih sadržaja
Program se izvodi konzultativno - instruktivnim oblikom nastave, kroz predavanja i praktične vježbe. Nastava je prilagođena polaznicima koji su zaposleni i održava se tijekom poslijepodneva ili u drugim terminima, ovisno o mogućnostima polaznika. Nastava se održava u suvremeno opremljenim učionicama, s informatičkim kabinetima uz multimedijalnu i audio vizualnu opremu.
 
Cjenik i uvjeti plaćanja - na upit
Copyright © 2020 Ivora - škola informatike | Sva prava pridržana
Website Security Test

Edukacija

Management