Obrazovni centri
ZAGREB KARLOVAC VARAŽDIN

Ivora - škola informatike | Dizajner/ica interijera
Dizajner/ica interijera
Trajanje: 150 sati
Dizajn interijera ima važnu ulogu za uređenje prostora, ljepotu prostora i atraktivnost prostora. Rezultat procesa dizajniranja je ljepota i uključen je u uređenje svih unutarnjih površina. Vrijeme u kojem živimo podložno je trendovima, kako u modi tako i u dizajnu. Biti u mogućnosti koristiti najsuvremeniju tehnologiju za kreiranje, modeliranje i 3D prikaz osmišljenog interijera,pretočiti želje klijenata u stvarnost, organizirati prostor na funkcionalan i estetičan načinje dno je od rijetkih zanimanja uz koje vežemo zadovoljstvo i rad. Polaznik će biti osposobljen za korištenje najsuvremenijih aplikacija za tehničko crtanje, 3D modeliranje i obradu fotografija.

Znanja koja polaznik stječe završetkom programa:  
  • Dizajnirati interijere
  • Koristiti najsuvremenije aplikacije za tehničko crtanje
  • Koristiti najsuvremenije aplikacije za 3D modeliranje
  • Obrađivati fotografije
Cilj
Cilj obrazovanja je osposobljavanje za poslove dizajnera interijera. Polaznici stječu potrebna znanja iz područja dizajna, korisnostima kvalitetno dizajniranog interijera i savladavaju vještine rada na najsuvremenijim računalnim aplikacijama iz dizajna.

Uvjeti upisa:
U program osposobljavanja za obavljanje poslova Dizajner interijera može se upisati osoba koja ima završenu minimalno srednju školu, 18 godina života te poznaje osnove rada na računalu.
Cjenik i uvjeti plaćanja - na upit
Copyright © 2020 Ivora - škola informatike | Sva prava pridržana
Website Security Test

Edukacija

Management