Obrazovni centri
ZAGREB KARLOVAC VARAŽDIN RIJEKA

Ivora - škola informatike | Web programer - PHP
Web programer - PHP
Trajanje: 140 sati
Uvod
Web programiranje čini uspješnu web stranicu profitabilnom i jednostavnom za buduću nadogradnju. Razvijanjem programskih rješenja koja se vežu na složenu bazu podataka otvarate nove mogućnosti funkcioniranja web-a. Od generiranja izvještaja, e-mail marketing modula, tražilica pa sve do kompletnih CMS rješenja. Smjer je zamišljen kao nadogradnja na smjer Web dizajner, tako da je uvjet za upis vladanje aplikacijama za izradu web stranica. PHP tehnologijom, naučit ćete razvijati sigurne statične i dinamične web aplikacije sintaksom koju ćete sami kreirati te je isto tako i testirati uz podršku visoko profesionalnih predavača.

Osposobljenost
Upoznavanje osnova MySQL baze podataka, kreiranje i manipuliranje istima. Upoznavanje sa PHP sintaksom i osnovama na linux i windows platformi. Proširena sintaksa i funkcije PHP-a kroz jednostavne primjere. Povezivanje jednostavnijih PHP aplikacija sa MySQL bazom podataka, uspostavljanje projekta na online na server. Razvoj vlastitih funkcija koje znatno olakšavaju vrijeme izrade aplikacije i brzinu izvođenja. Za kraj se izvodi integralni zadatak koji objedinjuje sve cjeline i lekcije.

Cilj
Cilj je osposobiti polaznike za izradu složenijih web projekata preko php i mySQL tehnologije. Polaznici će stečenim znanjem moći brže, lakše i efikasnije raditi složenije web projekte.

Opis i trajanje nastavnih sadržaja
Polaznici će se upoznati s naprednom izradom web stranica pomoću php-a skriptnog jezika i baze mySQL i sa stečenim znanjem će biti konkurentniji na tržištu. Polaznici će se upoznati s objektno orijentiranim programiranjem, kreiranjem baze podataka, rad s bazom podataka preko web sučelja te izradu samostalnih web projekata.

Apache Web server
Uvod u PHP programski jezik
Objektno orijentirano programiranje
Uvod u MySQL
MySQL server
Integracija PHP-a i MySQL-a
Grupni rad na web aplikaciji
Samostalni seminarski rad
Cjenik i uvjeti plaćanja - na upit
Copyright © 2017 Ivora - škola informatike | Sva prava pridržana
Produced by: CloudSoft
Website Security Test

Edukacija

Management