Obrazovni centri
ZAGREB KARLOVAC VARAŽDIN RIJEKA

Ivora - škola informatike | Administrator/ica osiguranja
Administrator/ica osiguranja
Trajanje: 120 sati
Uvod
Program osposobljavanja odraslih za Administratora osiguranja, s pravom upisa u radnu knjižicu, osposobljava polaznike za uspješnu prodaju raznih vrsta osiguranja. Program objedinjuje teorijsku i praktičnu nastavu, primjenjivu u različitim aspektima osiguranja od životnog osiguranja, osiguranje u slučaju nesreće, automobilsko, novčano, pomorsko i osiguranje protiv požara, životno osiguranje i drugih. Za polaznike koji žele ovladati područjem osiguranja te raditi bilo samostalno ili kao dio tima ovaj smjer je pravi izbor.

Osposobljavanje
Polaznici će kroz teorijski i praktični dio nastave steći potrebna znanja i vještine iz područja osiguranja, od usvajanja temeljnih pojmova osiguranja, vrsta osiguranja, osnova prodaje, pregovaranja pa do osnova menadžmenta.. Upoznat će se sa svime potrebnim za rad u osiguranju.

Cilj
Cilj obrazovanja objedinjava stjecanje novih znanja i vještina savjetovanja i prodaje novim ili stalnim klijentima životnog osiguranja, osiguranje u slučaju nesreće, automobilsko, novčano, pomorsko i osiguranje protiv požara, životno osiguranje i ostalih vrsta osiguranja. Kroz interaktivnu nastavu, cilj nam je da polaznici razmjenjuju svoja iskustva i stavove o osiguranju i aktualnim događanjima na tržištu, steknu naviku praćenja zakonskih propisa i pravilnika te trendova u osiguranju.. 

Opis i trajanje nastavnih sadržaja
Teoretski dio nastave polaznicima daje uvid u pojmove iz područja osiguranja, vrste osiguranja tehnike prodaje osiguranja, dok će u praktičnom dijelu nastave polaznici u potpunosti ovladati procesom prodaje kroz primjere iz domaće i inozemne prakse.

Osnove osiguranja
Osnove prodaje i psihologija prodaje                            
Prodajni  razgovor i pregovaranje                              
Prodaja različitih vrsta osiguranja
Cjenik i uvjeti plaćanja - na upit
Copyright © 2017 Ivora - škola informatike | Sva prava pridržana
Website Security Test

Edukacija

Management