Obrazovni centri
ZAGREB KARLOVAC VARAŽDIN

Ivora - škola informatike | Bankarski/a djelatnik/ica
Bankarski/a djelatnik/ica
Trajanje: 150 sati
Uvod
Program osposobljavanja odraslih za Bankara, s pravom upisa u radnu knjižicu, osposobljava polaznike za uspješno obavljanje poslova u bankarstvu.. Program objedinjuje teorijsku i praktičnu nastavu, primjenjivu u različitim aspektima bankarstva od principa bankarskog poslovanja, osnova računovodstva banaka, organizacije banaka , poslovanja sa stanovništvom te poslovanja s pravnim osobama. Za polaznike koji žele ovladati područjem bankarstva te raditi u banci ovaj smjer je pravi izbor.

Osposobljenost
Polaznici/e će steći, kroz teorijski i praktični dio nastave, potrebna znanja i vještine iz područja bankarstva, od usvajanja temeljnih menadžerskih umijeća do istraživanja i analize tržišta, financijskog planiranja i analizama, upravljanje bankarskim poslovima  i postizanje uspješnosti tvrtke i organizacije općenito.

Cilj
Cilj obrazovanja jest upoznavanje polaznika s načinom funkcioniranja bankarskog sustava, banke te svih dijelova bankarskog poslovanja. Bankovni poslovi, depoziti, dionice, obveznice, krediti, štednja, leasing, samo su jedan dio koji će polaznici usvojiti na smjeru Bankarstva. Kroz interaktivnu nastavu, cilj nam je da polaznici spoznaju način na koji banka funkcionira, koja će biti njihova uloga u banci te da steknu naviku praćenja zakonskih propisa, pravilnika tržišta financija i kapitala.

Opis i trajanje nastavnih sadržaja
Teoretski dio nastave polaznicima daje uvid u pojmove iz područja bankarstva, svih poslova koje banka obavlja, dok će u praktičnom dijelu nastave polaznici u potpunosti ovladati poslovnim procesom banke.

povijest bankarstva
principi bankarskog poslovanja                            
osnove računovodstva banke                              
organizacija banke
poslovanje sa stanovništvom
poslovanje s pravnim osobama
Cjenik i uvjeti plaćanja - na upit
Copyright © 2020 Ivora - škola informatike | Sva prava pridržana
Website Security Test

Edukacija

Management