Obrazovni centri
ZAGREB KARLOVAC VARAŽDIN

Ivora - škola informatike | Autocad dizajner/ica
Autocad dizajner/ica
Trajanje: 150 sati
Razvojem računalne tehnologije, trodimenzionalni prikazi zgrada, strojarskih elemenata ili dizajnerskih ideja, počinju biti obavezni i nezaobilazni dijelovi bilo koje kvalitetne prezentacije. Ukoliko želite svoje ideje na pravi način predstaviti potencijalnim klijentima, unaprijediti svoje poslovanje u različitim granama gospodarstva kao što su arhitektura, građevinarstvo, strojarstvo onda je ovaj smjer pravi izbor za Vas. U novo uređenim i potpuno opremljenim informatičkim učionicama Ivore te uz stručnu pomoć iskusnih predavača Vaš trud će Vam se uvelike isplatiti.

Znanja koja polaznik stječe završetkom programa:
Tijekom predavanja polaznici će biti osposobljeni za precizno konstruiranje i kombiniranje crtačkih elemenata, organizaciju layer-a, i prebacivanje stilova iz crteža u crtež, digitalizaciju i izračun površine, digitalizaciju zadanih elemenata, identificiranje mjerila,
kotiranje i rad s međuspremnikom, pripremu za ispis i finalni ispis nacrta, percepciju prostora i uvježbavanje crtačkih metoda, demonstraciju i uvod u 3D modeliranje i modeliranje s 'čvrstim' tijelima.

Cilj
Cilj nam je osposobiti polaznike za obrađivanje složenih crteža i njihovo povezivanje u cjelinu. Pomoć pri izradi modela, vizualnih obrada i prezentacija.

Uvjeti upisa:
U program osposobljavanja  može se upisati osoba koja ima završenu srednju školu, 18 godina života, državljanstvo Republike Hrvatske i osnovna informatička predznanja.
Cjenik i uvjeti plaćanja - na upit
Copyright © 2020 Ivora - škola informatike | Sva prava pridržana
Website Security Test

Edukacija

Management