Obrazovni centri
ZAGREB KARLOVAC VARAŽDIN RIJEKA

Ivora - škola informatike | Autocad dizajner
Autocad dizajner
Trajanje: 150 sati
Uvod
Razvojem računalne tehnologije, trodimenzionalni prikazi zgrada, strojarskih elemenata ili dizajnerskih ideja, počinju biti obavezni i nezaobilazni dijelovi bilo koje kvalitetne prezentacije. Ukoliko želite svoje ideje na pravi način predstaviti potencijalnim klijentima, unaprijediti svoje poslovanje u različitim granama gospodarstva kao što su arhitektura, građevinarstvo, strojarstvo onda je ovaj smjer pravi izbor za Vas. U novo uređenim i potpuno opremljenim informatičkim učionicama Ivore te uz stručnu pomoć iskusnih predavača Vaš trud će Vam se uvelike isplatiti.

Osposobljenost
Tijekom predavanja polaznici će biti osposobljeni za precizno konstruiranje i kombiniranje crtačkih elemenata, organizaciju layer-a, i prebacivanje stilova iz crteža u crtež, digitalizaciju i izračun površine, digitalizaciju zadanih elemenata, identificiranje mjerila,
kotiranje i rad s međuspremnikom, pripremu za ispis i finalni ispis nacrta, percepciju prostora i uvježbavanje crtačkih metoda, demonstraciju i uvod u 3D modeliranje i modeliranje s 'čvrstim' tijelima.

Cilj
Cilj nam je osposobiti polaznike za obrađivanje složenih crteža i njihovo povezivanje u cjelinu. Pomoć pri izradi modela, vizualnih obrada i prezentacija.

Opis i trajanje nastavnih sadržaja
Na predavanjima upoznajete napredno obrađivanje složenih crteža, povezivanje istih upotrebom vanjskih referenci, AutoCAD-ov koordinatni sustav i 3D prostor. Učite kako definirati i riješiti probleme koji nastaju tijekom izrade prostornih modela pomoću osnovnih te kako vizualizirati gotov model unutar AutoCAD-a. Pripremat ćete i distribuirati modele u druge aplikacije te upoznati napredno iscrtavanje.

Osnovne primjene  
Napredna primjena
Trodimenzionalno modeliranje i vizualizacija
Primjena AutoCAD-a
 
Cjenik i uvjeti plaćanja - na upit
Copyright © 2017 Ivora - škola informatike | Sva prava pridržana
Produced by: CloudSoft
Website Security Test

Edukacija

Management