Obrazovni centri
ZAGREB KARLOVAC VARAŽDIN

Ivora - škola informatike | Serviser/ka osobnih računala
Serviser/ka osobnih računala
Trajanje: 150 sati
Uvod
Stručno usavršavanje za zanimanje Serviser računala temelji se na teoretskoj i praktičnoj pripremi polaznika za poslove održavanja i servisiranja računala i računalnih mreža, te instalacija programa i operativnih sustava. U praktičnim radionicama stručni predavači će vam pomoći da se u potpunosti usavršite za obavljanje navedenih poslova. Imat ćete priliku pokazati svoje novostečeno znanje na praktičnom ispitu. Rezultati vaših ispita biti će nagrađeni, te ćemo s ponosom i veseljem promovirati željeno zanimanje važećim uvjerenjem i verificiranom diplomom.

Osposobljavanje
Tijekom predavanja polaznik će biti upoznat s radom MS operativnog sustava, konfiguriranje, sastavljanje i održavanje računala, instalaciju i podešavanje operativnih sustava, detektiranje i otklanjanje kvarova, otkrivanje i uklanjanje računalnih virusa. Nakon toga prelazi se na konfiguriranje računalnih mreža i pristupa Internetu.

Cilj
Cilj nam je osposobiti polaznike za obavljanje serviserskih i administratorskih poslova u različitim vrstama gospodarskih subjekata, te im usaditi samopouzdanje i želju za daljnjim razvojem i napretkom.

Opis i trajanje nastavnih sadržaja
Teoretski dio nastave polaznicima pomaže bolje upoznati sastav računala, razne načine administriranja i servisiranja. Prije toga polaznici će upotpuniti i znanja o radu sa softverom koji je neophodan u uspješnom vođenju poslovanja. Većina nastave zasniva se na praktičnoj nastavi i podijeljena je po cjelinama sklapanje, održavanje i servisiranje računala, računalnih mreža te rad s Windows serverom.

Dijelovi računala
Rad s operacijskim sustavom Windows XP
Sklapanje, održavanje i servisiranje računala 
Računalne mreže
Windows server 2003
Završno ponavljanje i završni ispit
Cjenik i uvjeti plaćanja - na upit
Copyright © 2020 Ivora - škola informatike | Sva prava pridržana
Website Security Test

Edukacija

Management