Obrazovni centri
ZAGREB KARLOVAC VARAŽDIN

Ivora - škola informatike | Poljoprivredni/a uzgajivač/ica voća, povrća i cvijeća
Poljoprivredni/a uzgajivač/ica voća, povrća i cvijeća
Trajanje: 135 sati
Sve veće promjene klimatskih uvjeta i tradicionalnih načina uzgoja voća, povrća i cvijeća pokrenuli su sasvim nove trendove u ovom dijelu poljoprivredne proizvodnje. Na ovom smjeru steći ćete nova znanja i vještine o planiranju i obavljanju nužnih poslova u uzgoju i ubiranju plodova, pogotovo u uvjetima uzgoja u zatvorenim prostorima. Način na koji pripremiti i nahraniti tlo, kada i kako saditi, kako njegovati i brati bilje, te kako ga skladištiti ima velik utjecajna Vašu uspješnost i konkurentnost na tržištu.

Znanja koja polaznik stječe završetkom programa:  
Po završetku programa polaznik će biti osposobljen za : poznavanje osnova bilinogojstva, formiranje plastenika i staklenika, njegovanje bilja, ubiranje plodova, skladištenje, razvrstavanje, pakiranje i prodaju bilja, primjenjivanje zaštite na radu i prve pomoći

Cilj
Cilj obrazovanja je stjecanje novih znanja i vještina o planiranju i obavljanju nužnih poslova u uzgoju i ubiranju plodova u zatvorenim prostorima. To se posebice odnosi na voće, povrće te sezonsko i rezano cvijeće.

Uvjeti upisa: 
U program osposobljavanja za obavljanje poslova u programu Poljoprivredni uzgajivač povrća, voća i cvijeća  može se upisati osoba koja ima završenu minimalno osnovnu školu, 18 godina života te uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti.
Cjenik i uvjeti plaćanja - na upit
Copyright © 2020 Ivora - škola informatike | Sva prava pridržana
Website Security Test

Edukacija

Management