Obrazovni centri
ZAGREB KARLOVAC VARAŽDIN

Ivora - škola informatike | Serviser/ka plinskih bojlera, plamenika i centralnog grijanja
Serviser/ka plinskih bojlera, plamenika i centralnog grijanja
Trajanje: 150 sati
U današnje vrijeme kada tehnološki razvoj na tržištu gotovo svakodnevno nudi nove, naprednije tehnologije, važno je obrazovati se i napredovati zajedno s tehnologijom. Na smjeru Serviser plinskih bojlera, plamenika i centralnog grijanja polaznici se osposobljavaju za sve poslove od postavljanja, održavanja, popravljana i ispitivanja plinskih instalacija i sustava centralnog grijanja. Poslovni objekti i stambene zgrade nemaju svoju osnovnu funkciju bez ispravno postavljenih instalacija. Posao servisera plinskih bojlera, plamenika i centralnog grijanje stručan i tražen, a na ovom smjeru pomoći ćemo Vam da upravo Vi postanete prava osoba za taj posao.

Znanja koja polaznik stječe završetkom programa:  
Poznavati osnove nauke o bojlerima, toplini, prijelazu topline
Poznavati generatore pare, parne kotlove, vodu za parne kotlove, plinska goriva
Centralno grijanje, plamenici
Postaviti i servisirati plinske bojlere
Primijeniti zaštitu na radu

Cilj
Cilj obrazovanja jest osposobiti polaznike za poslove servisiranja plinskih bojlera, plamenika i centralnog grijanja. Polaznike osposobljavamo za vrlo tražene poslove bez kojih poslovne i stambene zgrade te drugi objekti nemaju svoju osnovnu funkciju. Posao servisera/ke plinskih bojlera, plamenika i centralnog grijanja je stručan i tražen, a zahtjeva kontinuirano cjeloživotno učenje glede primjena novih tehnologija.

Uvjeti upisa:
U program osposobljavanja za obavljanje poslova Servisera/ke plinskih bojlera, plamenika i centralnog grijanja može se upisati osoba koja ima završenu srednju školu srodne struke  (elektrotehničkog, strojarskog… smjera), 18 godina života te uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti.
Cjenik i uvjeti plaćanja - na upit
Copyright © 2020 Ivora - škola informatike | Sva prava pridržana
Website Security Test

Edukacija

Management