Obrazovni centri
ZAGREB KARLOVAC VARAŽDIN RIJEKA

Ivora - škola informatike | Serviser plinskih bojlera, plamenika i centralnog grijanja
Serviser plinskih bojlera, plamenika i centralnog grijanja
Trajanje: 150 sati
Uvod
U današnje vrijeme kada tehnološki razvoj na tržištu gotovo svakodnevno nudi nove, naprednije tehnologije, važno je obrazovati se i napredovati zajedno s tehnologijom. Na smjeru Serviser plinskih bojlera, plamenika i centralnog grijanja polaznici se osposobljavaju za sve poslove od postavljanja, održavanja, popravljana i ispitivanja plinskih instalacija i sustava centralnog grijanja. Poslovni objekti i stambene zgrade nemaju svoju osnovnu funkciju bez ispravno postavljenih instalacija. Posao servisera plinskih bojlera, plamenika i centralnog grijanje stručan i tražen, a na ovom smjeru pomoći ćemo Vam da upravo Vi postanete prava osoba za taj posao.
Nakon završetka programa polaznici će naučiti:
-          Poznavati osnove nauke o bojlerima, toplini, prijelazu topline
-          Poznavati generatore pare, parne kotlove, vodu za parne kotlove, plinska goriva
-          Centralno grijanje, plamenici
-          Postaviti i servisirati plinske bojlere
-          Primijeniti zaštitu na radu

Cilj
Cilj obrazovanja jest osposobiti polaznike za poslove servisiranja plinskih bojlera, plamenika i centralnog grijanja. Polaznike osposobljavamo za vrlo tražene poslove bez kojih poslovne i stambene zgrade te drugi objekti nemaju svoju osnovnu funkciju. Posao servisera/ke plinskih bojlera, plamenika i centralnog grijanja je stručan i tražen, a zahtjeva kontinuirano cjeloživotno učenje glede primjena novih tehnologija.

Uvjeti za upis u program:
U program osposobljavanja za obavljanje poslova Servisera/ke plinskih bojlera, plamenika i centralnog grijanja može se upisati osoba koja ima završenu srednju školu srodne struke  (elektrotehničkog, strojarskog… smjera), 18 godina života te uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti.
Cjenik i uvjeti plaćanja - na upit
Copyright © 2017 Ivora - škola informatike | Sva prava pridržana
Produced by: CloudSoft
Website Security Test

Edukacija

Management