Obrazovni centri
ZAGREB KARLOVAC VARAŽDIN RIJEKA

Ivora - škola informatike | Samostalni računovođa- program usavršavanja
Samostalni računovođa- program usavršavanja
Trajanje: 204 sati
Program usavršavanja za zanimanje samostalni računovođa, s pravom upisa u radnu knjižicu poseban naglasak stavlja na praktičnu nastavu. Tijek predavanja usmjeren je na polaznike koji se nalaze na vodećim pozicijama u poduzeću a koji žele naučiti nešto novo, o financijskom izvještavanju, računovodstvenim mogućnostima, analizama itd.
Nakon završetka programa polaznici će naučiti::
Pohađanje ovog obrazovnog smjera omogućit će polaznicima da svladaju osnovne tehnike računovodstva, analize financijskih izvještaja, balanced scorecardu kao tehnici prevođenja rezultata analize u konkretnu akciju i izradi poslovnog plana.

Cilj
Cilj nam je osposobiti polaznike za obavljanje knjigovodstvenih poslova u različitim vrstama gospodarskih subjekata, te im usaditi samopouzdanje i želju za daljnjim razvojem i napretkom.

Opis i trajanje nastavnih sadržaja
Teoretski dio nastave polaznicima pomaže bolje razumjeti temeljne koncepte računovodstva, analize financijskih izvještaja, tehnici balanced scorecard managementa i izradi poslovnog plana. Praktični dio nastave usmjeren je ka primjeni usvojenih znanja, izradi različitih analiza i korištenju konkretnih tehnika za rješavanje problema u poduzeću a pomoć pri tome pružit će knjigovodstveni program Synesis.
 
Cjenik i uvjeti plaćanja - na upit
Copyright © 2017 Ivora - škola informatike | Sva prava pridržana
Produced by: CloudSoft
Website Security Test

Edukacija

Management