Obrazovni centri
ZAGREB KARLOVAC VARAŽDIN RIJEKA

Ivora - škola informatike | Projektni manager- program usavršavanja
Projektni manager- program usavršavanja
Trajanje: 200 sati
Uvod
Program usavršavanja za zanimanje Manager projekta s pravom upisa u radnu knjižicu osposobljava polaznike za uspješno obavljanje poslova vezanih uz upravljanje projektima. Po završetku školovanja polaznici će steći visoku razinu općih i specifičnih
teoretskih / praktičnih znanja koje će im pomoći u upravljanju projektima profitnog ili neprofitnog sektora. Sva poduzeća današnjice koja igraju značajniju ulogu u gospodarstvu imaju managere projekta. Postanite i Vi nositelj razvoja svog poduzeća ili pokrenite vlastite projekte koji će omogućiti daljnji osobni i stručni razvoj ili napredovanje.

Osposobljavanje
Kroz teorijski i praktični dio nastave, polaznici stječu  potrebna znanja i vještine iz područja upravljanja projektima; od općeg područja upravljanja projektima pa do kompleksnijih znanja.

Cilj

Cilj je osposobiti  polaznike za samostalno i uspješno obavljanje poslova u području upravljanja projektima. Kroz interaktivnu nastavu polaznici razmjenjuju svoja iskustva i stavove o projektima i poslovima koje obavlja manager projekata, povezuju se i stječu vrijedna poznanstva, a time i mogućnost buduće poslovne suradnje.

Opis i trajanje nastavnih sadržaja
Teoretski dio nastave pruža uvid u problematiku kojom se bavi manager projekta u poduzeću. Uvod u projekt management, upravljanje aktivnostima u projektu, upravljanje rizicima samo su neke od cjelina obrazovnog programa. Kako bi polaznici naučenu teoriju mogli uspješno primjenjivati u praksi, osmislili smo niz  vježbi i zadatka koje pomažu u savladavanju radnih prepreka.
 
Cjenik i uvjeti plaćanja - na upit
Copyright © 2017 Ivora - škola informatike | Sva prava pridržana
Produced by: CloudSoft
Website Security Test

Edukacija

Management