Obrazovni centri
ZAGREB KARLOVAC VARAŽDIN

Ivora - škola informatike | Manager/ica financija- program usavršavanja
Manager/ica financija- program usavršavanja
Trajanje: 140 sati
Program usavršavanja odraslih za Financijskog managera, s pravom upisa u radnu knjižicu, osposobljava polaznike za uspješno upravljanje širokim područjem financija. Program objedinjuje teorijsku i praktičnu nastavu, primjenjivu u različitim aspektima financija: dugoročnom i kratkoročnom financiranju poduzeća, analizi vrijednosnih papira i financijskih izvještaja, izradi financijskog plana poduzeća i slično. Za polaznike koji žele ovladati poslovnim financijama i svojim znanjem pridonijeti uspješnom poslovanju tvrtki i razvoju gospodarstva ovaj smjer je pravi izbor!

Znanja koja polaznik stječe završetkom programa: 
Polaznici će kroz teorijski i praktični dio nastave steći potrebna znanja i vještine iz područja upravljanja financijama, od usvajanja temeljnih pojmova financijskih institucija i tržišta do vrednovanja i analize vrijednosnih papira (obveznica i dionica). Upoznat će se s temeljnim obilježjima te analizom financijskih izvještaja i investicijskih projekata poslovnim planiranjem u skladu s poreznim ograničenjima i troškovima rada.

Cilj
Cilj ovog obrazovnog smjera je osposobiti polaznike za obavljanje poslova u sektoru financija kako bi uspješno u poduzećima donosili i provodili financijske odluke. Kroz interaktivnu nastavu, cilj nam je da polaznici razmjenjuju svoja iskustva i stavove o financijama i aktualnim događanjima na financijskim tržištima, steknu naviku praćenja financijskih propisa i pravilnika, a kroz poticanje timskog rada težimo i tome da se polaznici povežu i steknu vrijedna poznanstva. 

Uvjeti upisa:
U program usavršavanja za obavljanje poslova managera/ice financija može se upisati upisati osoba koja ima: završenu višu ili visoku školu ekonomskog smjera, srednju stručnu spremu i završen program usavršavanja za Voditelja/icu financija s radnim iskustvom od 5 godina i  državljanstvo Republike Hrvatske.
 
 
Cjenik i uvjeti plaćanja - na upit
Copyright © 2020 Ivora - škola informatike | Sva prava pridržana
Website Security Test

Edukacija

Management