Obrazovni centri
ZAGREB KARLOVAC VARAŽDIN RIJEKA
Ivora.hr - Novosti
Ivora - škola informatike | Predstavljanje projekta Znanjem do posla
Predstavljanje projekta Znanjem do posla

Dana 19.4.2018. u 12:00 sati u prostorijama Ivore-škole informatike, održala se prva tiskovna konferencija u sklopu projekta „Znanjem do posla“.
 
Projekt je financiran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 939.314,47 kuna u trajanju od 1 godine a nositelj projekta je Ivora-škola informatike. Partner na projektu je Razvojna agencija Karlovačke županije čiji je direktor, Viktor Šegrt, održao uvodni govor zajedno s Milijanom Ivanić, ravnateljicom Ivore-škole informatike.
Na konferenciji je kroz prezentaciju predstavljen projekt, njegov sadržaj, partner, ciljevi i aktivnosti.
Tijekom trajanja provedbe projekta od siječnja 2018. do siječnja 2019. godine educirat će se ciljane skupine osoba bez kvalifikacija ili niže razine kvalifikacija te organizirati stručna praksa kod lokalnih poslodavaca. Programi osposobljavanja koji će se provoditi su: poslovi zavarivača/ice MIG MAG postupkom, poslovi pomoćnog kuhara/ice, poslovi njegovatelja/ice starijih i nemoćnih osoba, poslovi računalnog operatera/ke i poslovi web dizajnera/ice.
Sve zainteresirane pozivamo da se prijave na edukaciju. Prijave možete predati u našu referadu na adresi Mažuranićeva obala 1, Karlovac.
20.04.2018
Copyright © 2017 Ivora - škola informatike | Sva prava pridržana
Website Security Test

Edukacija

Management